Sunday 4 December 2016

Mekkoja ja unelmia - Dresses and dreams

Tästä  pääset lukemaan, miten ihan harvinaisen tavallinen nainen päätyi hymyilemään kameralle yllään kaunis mekko, ja oikeastaan myös, miksi. Tässä pieni lainaus:
Kuljen usein pyörätuolissa ja minua kovasti huvittaa, miten ihmiset hätkähtävät nähdessään säteilevän hymyn, pinkin tyllialushameen, perhosmekon ja koruja jollakulla, joka istuu pyörätuolissa. Tahdon osoittaa ihmisille, että joka ikisellä, harvinaista kroonista sairauttakin sairastavilla, on oikeus elää juuri niin täyttä elämää kuin… no, uskaltaa, tahtoo. Kipujen, surun, uupumuksen, taisteluiden vastapainoksi ja niiden rinnalla voi saada myös jotakin ihanaa, kaunista ja onnellista. Vaikka koruja ja tyllimekkoja. Siihen tarvitaan vain ripaus iloa ja uskallusta. Arjen huolien ja kiireen keskellä kun malttaa hetkeksi pysähtyä, vaikkapa kahvikupillisen verran ja katsella ympärilleen ja miettiä, että onpa oikeastaan ihan mukava asia, että olen juuri tänään elossa. Sellaisella hetkellä tajuaa: jokainen päivä voi olla perhospäivä.


You can read (only in Finnish, I am sorry) here a story of a woman who thinks that every day can be a wonderful day, and that you deserve to be beautiful, even if you have rare diseases:
http://blog.misswindyshop.com/emilia/ 

yhteistyössä Miss Windy Shopin kanssa 
yhteistyössä Varalusikan kanssa

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tämä on julkaistu vanhassa blogissani 14.7.2016
NOTE TO READER: This one was published on my old blog on 14.7.2016

No comments:

Post a Comment